Cara Cepat Untuk Refund Tiket Penerbangan Dari Rayani Air

Bagi Pelanggan Rayani Air Group yang nak minta refund tiket penerbangan atas pembatalan lesen penerbangan mereka. Ambil Perhatian!! Saya juga senasib dengan anda.

Untuk cara yang lebih cepat minta refund tiket Rayani Air anda adalah:

1.) Tak kiralah anda berada di negeri manapun, silalah singgah Pejabat mereka di Shah Alam Seksyen 15, Dataran Otomobil. Kalau nak cepatlah. Nak bawak apa? Bawa kesemua itinerari/bukti tiket penerbangan yang ingin refund. Sampai sana isi satu borang (kepilkan sekali dengan tiket penerbangan), dan serahkan kepada seorang lelaki india di situ.

2. Kalau anda tak mampu datang ke Pejabat sebab jauh, sila segera emelkan atau hubungi no telefon ini. Tak payah call no pejabat Rayani Air, memang mereka tak akan angkat. Ingat!! Refund hanya boleh sebelum 30 Jun 2016.

Pegawai Finance.
EMEL: sarmila.mahendran@rayaniair.com
No fon pejabat: 03-55185786
No Fon: 016-9609117

Emelkan semua bukti pembayaran tempahan tiket anda dan karang satu emel yang lengkap dengan details penerbangan dan hantar emel kepada mereka dengan sangat segera! Dan followup dengan hubungi mereka sudah terima emel atau belum!

Cek refund Public Bank hanya dapat ditebus pada 30 Jun 2016 ini sahaja!

P/S: Pegawai mereka dah cakap duit takde. Jadi baik anda semua buat tindakan segera, duit refund saya ni pun dah RM1.6k.

Harap Rayani Air dapat membayar balik kesemua DUIT yang bukan KEPUNYAAN mereka.

SHARE info ini kepada rakan-rakan anda yang berkenaan.